Heekfilet in papillot met zuiderse groenten PT40M 4 porties takje tijm takje rozemarijn takjes verse oregano 160 g Spar fijne champignons 800 g heekfilet 2 teentjes knoflook 1 grote rode ui 1 courgette 20 kerstomaten Boni olijfolie

Heekfilet in papillot met zuiderse groenten

523794c63aa842fa3aecef5d45e1636a58425c424518904edc10b767dc6b8ffe.jpg

Allergenen

Vis. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Pel de ui, snij doormidden en snij vervolgens in fijne plakjes.

  3. Was de courgette en snij doormidden. Snij beide helften in de lengte nogmaals in 2 en snij in fijne plakjes.

  4. Borstel of wrijf de champignons schoon en snij eveneens in plakjes.

  5. Was de kerstomaatjes en halveer ze.

  6. Pluk blaadjes/naaldjes van de oregano, tijm en rozemarijn.

  7. Pel de teentjes look en snij ze doormidden.

  8. Leg 4 grote vellen aluminiumfolie klaar naast elkaar.

  9. Leg op de onderste helft van de folie een hoopje courgetteplakjes met daarop uienringen. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.

  10. Schik de vis erop en kruid met peper en zout.

  11. Verdeel de champignons en verse kruiden erover. Kruid met peper en zout. Pers over elk pakketje ½ teentje look fijn.

  12. Leg de kerstomaatjes erbovenop en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout.

  13. Vouw de folie dicht, vouw de zijkanten naar boven toe (niet te strak, zodat er ruimte is voor de stoom) en sluit de laatste opening stevig.

  14. Leg 20 min op een hete BBQ, afhankelijk van de dikte van de vis.