Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- Groenten
Courgette
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Pel de ui, snij doormidden en snij vervolgens in fijne plakjes.
-
Was de courgette en snij doormidden. Snij beide helften in de lengte nogmaals in 2 en snij in fijne plakjes.
-
Borstel of wrijf de champignons schoon en snij eveneens in plakjes.
-
Was de kerstomaatjes en halveer ze.
-
Pluk blaadjes/naaldjes van de oregano, tijm en rozemarijn.
-
Pel de teentjes look en snij ze doormidden.
-
Leg 4 grote vellen aluminiumfolie klaar naast elkaar.
-
Leg op de onderste helft van de folie een hoopje courgetteplakjes met daarop uienringen. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Schik de vis erop en kruid met peper en zout.
-
Verdeel de champignons en verse kruiden erover. Kruid met peper en zout. Pers over elk pakketje ½ teentje look fijn.
-
Leg de kerstomaatjes erbovenop en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Vouw de folie dicht, vouw de zijkanten naar boven toe (niet te strak, zodat er ruimte is voor de stoom) en sluit de laatste opening stevig.
-
Leg 20 min op een hete BBQ, afhankelijk van de dikte van de vis.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven