Kippenhaasje in papillot PT1H 4 porties 1 wit van prei 2 stengels selder 2 wortelen 1 el Provençaalse kruiden 8 Nicola aardappelen 500 g kippenhaasjes 1 keteltje Knorr kippenbouillon 2 dl water

Kippenhaasje in papillot

3bc71ba2825cab2fa42e6173165a5ecb95e8ae4639c0bcc59797855955363ac8.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de groenten. Snij de prei, wortels en selder in fijne julienne.

  2. Los het bouillonketeltje op in 2 dl heet water. Hou apart.

  3. Kook de aardappelen in de schil gaar en snij in 4.

  4. Gril de kippenhaasjes op de BBQ of in een grillpan.

  5. Knip grote vellen aluminiumfolie. Verdeel op elk vel de groentejulienne en de aardappelstukjes. Schik de gegrilde kippenhaasjes op de groenten. Kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden.

  6. Vouw de pakketjes tot een papillot en giet op het laatste moment de kippenbouillon erbij. Vouw het pakketje overal goed dicht.

  7. Gaar verder op de BBQ onder gesloten deksel of bij slecht weer in een voorverwarmde oven van 180°C.