Gemarineerde kippenhaasjes met groentestamppot

Gemarineerde kippenhaasjes met groentestamppot

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kruid de kippenhaasjes met versgemalen zwarte peper. Besprenkel met citroensap en zeste. Dek ze af en laat rusten in de koelkast.

  2. Snij de champignons in plakjes. Snij de oesterzwammen doormidden en grote exemplaren in repen.

  3. Roerbak de spaghettigroenten in hete olie op een matig vuur tot ze zacht zijn. Breng op smaak met peper en Italiaanse kruiden. Schep alles door de warme puree.

  4. Pel de teentjes look en snij fijn. Bak in een andere pan de paddenstoelen samen met de looksnippers. Breng verder op smaak met versgemalen zwarte peper.

  5. Bak de gemarineerde kippenhaasjes goudbruin en gaar in hete olie.

  6. Verdeel over voorverwarmde borden en serveer.