Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kruid de kippenhaasjes met versgemalen zwarte peper. Besprenkel met citroensap en zeste. Dek ze af en laat rusten in de koelkast.
-
Snij de champignons in plakjes. Snij de oesterzwammen doormidden en grote exemplaren in repen.
-
Roerbak de spaghettigroenten in hete olie op een matig vuur tot ze zacht zijn. Breng op smaak met peper en Italiaanse kruiden. Schep alles door de warme puree.
-
Pel de teentjes look en snij fijn. Bak in een andere pan de paddenstoelen samen met de looksnippers. Breng verder op smaak met versgemalen zwarte peper.
-
Bak de gemarineerde kippenhaasjes goudbruin en gaar in hete olie.
-
Verdeel over voorverwarmde borden en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven