Aziatisch gemarineerde kippenvleugels

Aziatisch gemarineerde kippenvleugels

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kneus het citroengras door met de achterkant van een mes even op het dikkere gedeelte te kloppen.

  2. Schil de gember en rasp fijn. Pel de look en pers fijn.

  3. Marinade: meng het citroengras, de gember, de look, de sweet chilisaus, de sojasaus, de ketjap manis, de honing, de sesamolie en de vissaus.

  4. Masseer de marinade in de kippenvleugels. Dek af en laat 1 nacht marineren in de koelkast.

  5. Rooster het sesamzaad al roerend goudbruin in een antikleefpan op een matig vuur.

  6. Gril de kippenvleugels 15 min op een matig vuur. Draai regelmatig om.

  7. Werk af met geroosterd sesamzaad en fijngesnipperde koriander. Serveer met sweet chilisaus.