Kippenvleugel smokey met labneh, granaatappel en koriander
 
                    
                    
                Lactose , Melk en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Kruid de labneh met za’atarkruiden, peper en zout. 
- 
                    
                    Giet in een potje en werk af met de granaatappelpitten. Snij de koriander en de lente-ui fijn en strooi over de labneh. 
- 
                    
                    Gril de kippenvleugels op de BBQ tot ze gaar zijn. Strooi er wat sesamzaadjes over. 
- 
                    
                    Serveer de kippenvleugels met de bijhorende labneh. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                