Allergenen

Lactose , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. 584fa78f1b1f6750496dd7015f72cc2ac1068d1ff8f436ce01530698fe7a60d4.jpg 2a227cca9f543cdb26819df0bea58bbdf3673a19a9fbd782124279777a5c8258.jpg 7854aac455d20fbbd629df4cbadc7f12de5c3c5d356a63ab24ba530c7a9d661a.jpg

    Spoel de tomaatjes, snij middendoor en leg in een ovenschaal. Overgiet met olijfolie en kruid met zwarte peper, grof zout en cajunkruiden.

  2. c41958a36fd64b89e8700014a3148e05d7f62c1b8a7d35f053bbe7319eaa9e86.jpg

    Zet 10 à 15 min in een voorverwarmde oven van 210°C, haal dan uit en laat lauw worden.

  3. a06878e06de64a22b665e62af86749a5cb2a8e335a072e27534961c7b59c1af8.jpg d761b2f5f55f8f96939dec578b7da0ca20adda52ea5b4977ae65b5da238eefba.jpg

    Verdeel labneh over een schaaltje, schik de tomaatjes erop en werk af met goeie olijfolie.