Labneh met pistache en olijven PT15M 4 porties 500 g Griekse yoghurt 20 Boni Selection ontpitte zwarte olijven 20 g Spar pistachenoten 20 g pijnboompitten 5 takjes platte peterselie 1 plantje oregano chilivlokken 1 zeste van citroenen Spar Turks brood Boni Griekse olijfolie

Labneh met pistache en olijven

aebeba83180317f8bd6aa93ee41d3702c4bcef58520ce7ff9f5f585facbf9c24.jpg

Allergenen

noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de olijven in fijne plakjes. Pluk de blaadjes van de peterselie en oregano los en snipper ze fijn. Rooster de pistaches en pijnboompitjes kort en hak grof.

  2. Doe de olijven en verse kruiden in een kom en besprenkel met olijfolie. Breng op smaak met chilivlokken en zout. Schep stevig door elkaar. Laat rusten.

  3. Lepel de labneh in een mooie serveerschaal. Verdeel het olijvenmengsel erover en bestrooi met de noten en pitten.

  4. Verwarm het Turks brood.

  5. Werk de labneh af met zeste van citroen en serveer.