noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de olijven in fijne plakjes. Pluk de blaadjes van de peterselie en oregano los en snipper ze fijn. Rooster de pistaches en pijnboompitjes kort en hak grof.
-
Doe de olijven en verse kruiden in een kom en besprenkel met olijfolie. Breng op smaak met chilivlokken en zout. Schep stevig door elkaar. Laat rusten.
-
Lepel de labneh in een mooie serveerschaal. Verdeel het olijvenmengsel erover en bestrooi met de noten en pitten.
-
Verwarm het Turks brood.
-
Werk de labneh af met zeste van citroen en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven