Vis en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de prei en snij in julienne. Snij de paprika in twee, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snij in kleine stukjes.
-
Spoel de aardappelen, kook ze voor ¾ gaar en snij ze in plakjes.
-
Leg de aardappelplakjes samen met de groenten op een vel aluminiumfolie. Leg er de schelvishaasjes bovenop en kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Werk af met een takje tijm en besprenkel met olijfolie en witte wijn.
-
Vouw de pakketjes stevig dicht en laat garen op de BBQ.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven