Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Doe de groentemix in een ruime ovenschaal. Kruid royaal met versgemalen zwarte peper, zout, tijm en dragon. Besprenkel met olijfolie en schep door elkaar.
-
Zet 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal de schaal uit de oven.
-
Schik de visfilets erop en kruid met peper en zout. Zet nog 15 à 20 min terug, afhankelijk van de dikte van de visfilets.
-
Snij de citroen in schijfjes en leg op de vis. Verdeel er plukjes verse dille over en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven