Papillot van skrei met noten-fetakorst

4Vis15minPrint
Ingrediënten
  • 4 x 150g skreifilets
  • 1 rode puntpaprika
  • 1 rode ui
  • 3 el Spar groene olijven
  • 1 courgette
  • 1 citroen
  • 100 g Spar notenmengeling
  • 70 g fetakaas
  • 15 g groene kruiden
Recept
  1. Spoel de skrei en dep droog.
  2. Was de puntpaprika en courgette.
  3. Pel de rode ui en snij in ringen.
  4. Snij de groenten en olijven fijn.
  5. Noten-fetakorst: mix de feta, notenmengeling en gewassen kruiden samen fijn tot een pasta.
  6. Rol de pasta uit tussen 2 bakpapiertjes en laat afkoelen in de koelkast.
  7. Verwarm de oven voor op 180°C.
  8. Verdeel de groenten over 4 vierkante stukken bakpapier.
  9. Leg de 4 stukken vis op de groenten.
  10. Snij de noten-fetakorst door het bakpapier in de juiste grootte en schik op de vis.
  11. Kruid het geheel met zout en peper.
  12. Leg een extra vel bakpapier op de vis en plooi de 2 vellen samen tot een papillot.
  13. Gaar de papillot gedurende 15 min in de voorverwarmde oven.
  14. Haal de papillot uit de oven, snij open en sprenkel wat citroensap over de vis.
< naar recepten