Vis en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- Groenten
Courgette
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de skrei en dep droog.
-
Was de puntpaprika en courgette.
-
Pel de rode ui en snij in ringen.
-
Snij de groenten en olijven fijn.
-
Noten-fetakorst: mix de feta, notenmengeling en gewassen kruiden samen fijn tot een pasta.
-
Rol de pasta uit tussen 2 bakpapiertjes en laat afkoelen in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Verdeel de groenten over 4 vierkante stukken bakpapier.
-
Leg de 4 stukken vis op de groenten.
-
Snij de noten-fetakorst door het bakpapier in de juiste grootte en schik op de vis.
-
Kruid het geheel met zout en peper.
-
Leg een extra vel bakpapier op de vis en plooi de 2 vellen samen tot een papillot.
-
Gaar de papillot gedurende 15 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal de papillot uit de oven, snij open en sprenkel wat citroensap over de vis.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven