Papillot van skrei met noten-fetakorst
Ingrediënten
- 4 x 150g skreifilets
- 1 rode puntpaprika
- 1 rode ui
- 3 el Spar groene olijven
- 1 courgette
- 1 citroen
- 100 g Spar notenmengeling
- 70 g fetakaas
- 15 g groene kruiden
Recept
- Spoel de skrei en dep droog.
- Was de puntpaprika en courgette.
- Pel de rode ui en snij in ringen.
- Snij de groenten en olijven fijn.
- Noten-fetakorst: mix de feta, notenmengeling en gewassen kruiden samen fijn tot een pasta.
- Rol de pasta uit tussen 2 bakpapiertjes en laat afkoelen in de koelkast.
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Verdeel de groenten over 4 vierkante stukken bakpapier.
- Leg de 4 stukken vis op de groenten.
- Snij de noten-fetakorst door het bakpapier in de juiste grootte en schik op de vis.
- Kruid het geheel met zout en peper.
- Leg een extra vel bakpapier op de vis en plooi de 2 vellen samen tot een papillot.
- Gaar de papillot gedurende 15 min in de voorverwarmde oven.
- Haal de papillot uit de oven, snij open en sprenkel wat citroensap over de vis.
Delen