Geschroeide zalm met waterkerssalade en yoghurtdressing PT30M 4 porties 1 koffielepel citroenzeste 2 eetlepels Spar olijfolie 2 eetlepels Spar kappertjes, uitgelekt 2 bosjes waterkers 2 eetlepels fijngesneden verse dille 4 zalmfilets 25 cl volle yoghurt

Geschroeide zalm met waterkerssalade en yoghurtdressing

3ed58e65b4663ae4e9b17c592c64332bdb9525cd2077e1e1f3893a2082adb27d.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Klop de dressingingrediënten door elkaar. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.

  2. Was de waterkers en verwijder de dikke steeltjes. Verdeel over de borden en strooi de kappertjes erover.

  3. De zalm moet niet volledig gaar zijn, maar nog iets rauw vanbinnen.

  4. Trek de zalm met een vork in stukken en verdeel over de salade.

  5. Overgiet met de dressing en serveer.