Geschroeide zalm met waterkerssalade en yoghurtdressing
 
                    
                    
                Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Klop de dressingingrediënten door elkaar. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. 
- 
                    
                    Was de waterkers en verwijder de dikke steeltjes. Verdeel over de borden en strooi de kappertjes erover. 
- 
                    
                    De zalm moet niet volledig gaar zijn, maar nog iets rauw vanbinnen. 
- 
                    
                    Trek de zalm met een vork in stukken en verdeel over de salade. 
- 
                    
                    Overgiet met de dressing en serveer. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                