Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vinaigrette: doe de mayonaise, yoghurt, rode besjes en bieslook in de blender. Mix kort tot een vinaigrette. Voeg water toe om een beetje dunner te maken. Kruid met peper en zout.
-
Schil de komkommer en snij in kleine blokjes. Pel de rode ui en snipper fijn.
-
Meng de jonge slablaadjes met de komkommerblokjes, fijngesnipperde rode ui en kerstomaatjes in een grote kom. Voeg wat vinaigrette toe.
-
Plaats de gemengde sla in het midden van een bord op een toren. Dresseer de zalm erover en er rond. Versier met wat sprietjes verse bieslook.
-
Druppel er nog een beetje vinaigrette over of geef er nog wat vinaigrette bij in een apart kommetje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven