Steak met weelderige fondsaus, frietjes en gemengde sla

Allergenen
noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Reinig de champignons en snij in kleine blokjes.
-
Bak de sjalot, salie, champignons, gerookte spekblokjes en amandelschilfers goudbruin aan in 1 el boter.
-
Blus met de wijn en laat de alcohol verdampen.
-
Voeg de fond toe en laat 5 min inkoken. Bind de saus met bruine roux minute.
-
Bak de steak in boter en kruid met peper en zout.
-
Serveer de steak met de saus, frietjes, gemengde sla en mayonaise.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders