Steak met archiducsaus, fris slaatje en frietjes

Selder , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Archiducsaus
-
Borstel de champignons proper. Snij ze in 4. Bak de champignons bruin in hete boter. Flambeer de gebakken champignons met cognac.
-
Schep ze over in een kookpot. Voeg de rundsbouillon, het water en het kruidentuiltje toe en laat 10 min koken.
-
Verwijder het kruidentuiltje, voeg de room toe en laat inkoken. Kruid met peper en zout en dik de saus in met wat rouxkorrels.
-
Bak de steak in een klontje hete boter, kruid met peper en zout.
-
Bak de frietjes goudbruin in de friteuse.
-
Serveer het vlees met de archiducsaus, frietjes en wat gemengde sla met vinaigrette.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders