Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ingrediënten: 5.0 teentjes look
Pel de look en plet met de platte kant van een groot mes.
-
Ingrediënten: 2.0 bosjes koriander
Snipper de koriander fijn.
-
Ingrediënten: 2.0 limoenen 2.0 sinaasappels
Pers limoenen en de sinaasappelen en voeg samen.
-
Ingrediënten: 2.0 el Boni sojasaus 1.0 el harissa 2.0 el bruine suiker 2.0 kl komijn 50.0 ml zonnebloemolie
Roer de look, sojasaus, harissa, bruine suiker, komijn, ½ van de koriander en zonnebloemolie erdoor.
-
Ingrediënten: 500.0 g Spar steak
Snij het vlees in reepjes van 1 cm breed.
-
Giet de marinade over het vlees en laat min. 1 u en max. 6 u marineren.
-
Ingrediënten: 0.5 rode uien 1.0 rode chilipepers
Pel de rode ui en snipper fijn. Verwijder de steel en zaadlijsten van de chilipeper en snipper fijn.
-
Ingrediënten: 0.5 limoenen 3.0 tomaten
Verwijder de kroon en zaadjes uit de tomaten en snij het vruchtvlees in blokjes. Meng de rode ui, chilipeper en overige koriander erdoor. Breng op smaak met het sap van limoen en zout.
-
Ingrediënten: 1.0 avocado’s
Pel de avocado en verwijder de pit. Snij in reepjes.
-
Giet het vlees met marinade door een zeef en dep het vlees wat droog.
-
Ingrediënten: 50.0 ml zonnebloemolie
Verhit wat zonnebloemolie in een bakpan en bak het vlees krokant.
-
Ingrediënten: 400.0 g Spar verse frieten
Bak de frietjes goudbruin in de friteuse.
-
Ingrediënten: 200.0 g Boni zure room 150.0 g Spar gemalen mozzarella 6.0 Spar wraps
Beleg een wrap met zure room, tomatensalsa, avocado, het vlees, wat frietjes en mozzarella. Vouw toe en bak in een antikleefpan aan 2 zijden bruin, totdat de kaas mooi gesmolten is.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven