Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de look en plet met de platte kant van een groot mes.

  2. Snipper de koriander fijn.

  3. Pers limoenen en de sinaasappelen en voeg samen.

  4. Roer de look, sojasaus, harissa, bruine suiker, komijn, ½ van de koriander en zonnebloemolie erdoor.

  5. Snij het vlees in reepjes van 1 cm breed.

  6. Giet de marinade over het vlees en laat min. 1 u en max. 6 u marineren.

  7. Pel de rode ui en snipper fijn. Verwijder de steel en zaadlijsten van de chilipeper en snipper fijn.

  8. Verwijder de kroon en zaadjes uit de tomaten en snij het vruchtvlees in blokjes. Meng de rode ui, chilipeper en overige koriander erdoor. Breng op smaak met het sap van limoen en zout.

  9. Pel de avocado en verwijder de pit. Snij in reepjes.

  10. Giet het vlees met marinade door een zeef en dep het vlees wat droog.

  11. Verhit wat zonnebloemolie in een bakpan en bak het vlees krokant.

  12. Bak de frietjes goudbruin in de friteuse.

  13. Beleg een wrap met zure room, tomatensalsa, avocado, het vlees, wat frietjes en mozzarella. Vouw toe en bak in een antikleefpan aan 2 zijden bruin, totdat de kaas mooi gesmolten is.