Selder. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de gekookte rode biet in fijne plakjes en vervolgens in kleine dobbelsteentjes.
-
Schil de knolselder en snij in gelijke, kleine stukken. Kook ze gaar, giet ze af en zet ze nog even op het vuur om het vocht te laten uitdampen. Draai de knolselder door de roerzeef. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Warm de room lichtjes op en meng onder de puree.
-
Snij de eendenborstfilets aan de velkant met een scherp mes in ruitpatroon. Bak de eendenborst eerst aan de velkant in een weinig boter tot ze een mooi bruin korstje heeft. Keer om en laat ze verder garen op een zacht vuur. Laat na het bakken nog 5 minuten rusten alvorens in dikke plakken te snijden.
-
Schik het vlees op het bord, dresseer met de rode bietblokjes en spuit toefjes knolselderpuree. Werk af met wat vleesjus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven