Bloemkoolpizza met zure room, spruitjes, beenham en graantjesmosterd
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de zure room met de mascarpone. Kruid met peper en zout.
-
Smeer dat over de bloemkoolpizzabodem.
-
Reinig de spruitjes door de buitenste blaadjes los te maken.
-
Snij de spruitjes zo fijn mogelijk en verdeel over de pizza.
-
Snij de beenham in kleine stukjes en verdeel over de pizza.
-
Smeer hier en daar wat graantjesmosterd op de pizza.
-
Rasp wat rauwe bloemkool over alles.
-
Werk de pizza af met gemalen gruyère.
-
Zet in een voorverwarmde oven van 210°C en bak gedurende 15 min.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven