Bloemkoolpizza contadina

1Vlees60minPrint
Ingrediënten
  • 1 bloemkool-pizzabodem
  • 80 g Boni zure room
  • 20 g Spar Parijse champignons
  • ¼ rode ui
  • 50 g Spar gerookt ontbijtspek
  • ¼ bol Spar mozzarella
  • 2 takjes tijm
  • 3 takjes oregano
Recept
  1. Warm de oven voor op 220°C.
  2. Bak de pizzabodem 2 min op een ovenplaat met bakpapier in de voorverwarmde oven.
  3. Rits de blaadjes van de tijm. Snij de blaadjes van de oregano fijn.
  4. Pel de ui en snij in halve ringen.
  5. Snij de champignons in dunne schijfjes.
  6. Besmeer de pizzabodem met zure room.
  7. Bestrooi met de tijm en oregano. Kruid met zwarte peper.
  8. Beleg met champignons, rode ui en sneetjes spek.
  9. Scheur de mozzarella in stukken en verdeel over de pizza.
  10. Zet 10 min terug in de oven en laat bakken.
< naar recepten