Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pesto: rooster de pijnboompitten in een droge pan.
-
Mix de pijnboompitten samen met de munt en pilipili tot de munt fijngesnipperd is.
-
Giet, terwijl de blender draait, de olie er straalsgewijs bij tot je een dunne pasta krijgt; voeg indien nodig meer olie toe.
-
Doe in een kom en plet de feta erdoor. Breng op smaak met versgemalen peper en zeezout.
-
Snij de sla in fijne reepjes.
-
Maak met je duim een ondiepe holte in het midden van elk lamsepigram. Bestrijk met olie.
-
Gril ze goudbruin en gaar (2 à 3 min aan elke kant voor medium).
-
Rooster de pitabroodjes op de barbecue. Snij van de bovenkant en schep een kl pesto onderaan in elk broodje.
-
Leg ½ kl fetapesto op elk epigram en stop ze in de broodjes.
-
Vul verder met sla en werk af met de rest van de pesto.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven