Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de couscous gedurende 1 uur wellen in het sinaasappelsap.
-
Snij de granaatappel in 2 en klop de pitten eruit met een houten lepel.
-
Snij de zeste van de sinaasappel fijn.
-
Meng de couscous met de granaatappelpitten en de zeste.
-
Duw de couscous in een uitsteekring en zet op het bord. Verbrokkel de feta in kleine stukjes. Verdeel deze over het bord.
-
werk af met extra granaatappelpitten en wat fijngesnipperde munt. Overgiet het geheel met fijne olijfolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven