Vegetarische pita met aubergine‑kaviaar, munt en walnoot

Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven op 180°C.
-
Snij de aubergines in 2 en wrijf in met olijfolie. Pel de look, snij fijn en strooi erover. Kruid met peper en zout. Zet de aubergines 25 à 30 min in de voorverwarmde oven.
-
Pel de sjalot en snij fijn. Haal de gare aubergines uit de oven en lepel het vruchtvlees eruit. Snij fijn en meng met de sjalotsnippers.
-
Pluk de muntblaadjes en snij fijn. Meng onder de auberginekaviaar.
-
Bak de veggie wokreepjes in een pan met een scheut olijfolie.
-
Rooster de broodjes in de broodrooster en snij open. Verdeel de auberginekaviaar en gebakken wokreepjes in de pita’s. Werk af met wat jonge scheutjes.
-
Hak de walnoten fijn en strooi over de vulling.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven