Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Boter

    Laat de boter zacht worden op kamertemperatuur.

  2. Pel de look en pers fijn. Hak de kappertjes fijn en snipper de bieslook en dragon fijn.

  3. Snipper de peterselieblaadjes fijn. Rits de tijmnaaldjes los.

  4. Klop de zachte boter romig en luchtig. Voeg de rest van de ingrediënten toe en klop tot een homogene boter.

  5. Vorm een rol of blok van de boter en verpak in plasticfolie. Laat uitharden in de koelkast tot gebruik.

  6. Pel de ui en snij in dunne ringen.

  7. Verdeel de sla en geraspte wortelen over de borden en werk af met uiringen.

  8. Bak de steak naar smaak in boter. Kruid met peper en zout. Schik het vlees op de borden en laat een staafje café de Paris boter erover smelten.

  9. Serveer met frietjes en mayonaise.