Schaaldieren en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de scampi’s ontdooien, pel ze en verwijder het darmkanaal. Snij de staart overlangs open. Kruid met peper, zout, paprika- en kerriepoeder.
-
Schil de paprika’s, snij in fijne brunoise. Reinig de pijpajuintjes en snij in fijne ringetjes.
-
Bak de scampi’s krokant in hete olijfolie en hou warm.
-
Kook de couscous gedurende enkele minuten gaar in ruim gezouten kokend water.
-
Zet het deksel op de kookpot en neem van het vuur. Laat 10 minuten rusten.
-
Voeg de paprikastukjes en ringetjes pijpajuin samen en voeg toe aan de gare, warme taboulé. Kruid met peper en zout.
-
Schenk de couscous in een diepe kom en werk af met de scampi’s.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven