Mosterd , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de lente- ui en de radijsjes fijn.
-
Snij de pepertjes in 2. Verwijder de zaadjes, spoel en snij alles fijn.
-
Meng de sojascheuten, radijs, lenteui en pepertjes met wat sesamolie tot een slaatje.
-
Tonkatsusaus:
Meng de bruine suiker met de sojasaus. Voeg de worcestersaus, ketchup en mosterd toe. Pel de gember en look en rasp beide fijn bij de saus. Laat alles wat trekken.
-
Verwarm de friteuse voor op 180°C.
-
Meng de bloem met de maïzena en het water tot een papje. Kruid met peper en zout.
-
Haal de spiering eerst door het papje en daarna door de panko.
-
Frituur de spiering krokant goudbruin.
-
Serveer de spiering met de tonkatsusaus en het frisse slaatje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven