Japanse fluffy pancakes

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Splits de eieren in 2 verschillende kommen. Klop de eiwitten stijf en giet ½ van de suiker erbij tijdens het opkloppen. Mix tot stijve pieken.
-
Klop de eigelen los met de andere helft van de suiker en de melk. Meng de bloem en het bakpoeder onder het beslag.
-
Spatel de stijfgeklopte eiwitten in 3 keer voorzichtig door het beslag. Giet het beslag in een spuitzak.
-
Vet een pannenkoekenpan in met bakspray en laat warm worden. Spuit een hoopje beslag in de pan.
-
Spuit wat water op de pan en zet het deksel erop.
-
Bak de pannenkoek aan 1 kant gedurende 2 à 3 min op een niet te hoog vuur, en draai daarna voorzichtig om. Laat de andere kant ook nog enkele min bakken.
-
Afwerking
-
Serveer de fluffy pannenkoeken met frambozen en blauwe bessen. Werk af met wat bloemsuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders