Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Laat de spinazie met 1 el water slinken in een pot op een middelhoog vuur.

  3. Laat uitlekken en afkoelen en knijp het vocht eruit.

  4. Snij de spinazie fijn en kruid met peper en zout.

  5. Rol het bladerdeeg uit en snij uit elke plak 2 vissen van gelijke grootte.

  6. Verdeel de spinazie over de buik van 4 vissen.

  7. Leg er een stuk zalm op en een kl mascarpone. Kruid met peper en zout.

  8. Klop de eieren los en strijk de rand van de gevulde vissen in met losgeklopt ei.

  9. Leg de overige vissen er bovenop en druk de randen op elkaar met behulp van een vork.

  10. Rol vier bolletjes van de resten deeg en kleef de ogen met ei op de vissen.

  11. Druk met behulp van een parisiennelepel schubben in de vissen.

  12. Druk enkele schubben diep in zodat er kleine sneetjes ontstaan waarlangs het teveel aan vocht kan ontsnappen.

  13. Borstel ze in met losgeklopt ei.

  14. Bak goudbruin en gaar op 180°C in 20 minuten.