Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Neem alle restjes bladerdeeg en kneed samen. Laat afkoelen en rol terug fijn uit. Of neem een vers vel bladerdeeg en rol nog wat verder uit. 
- 
                    
                    Steek er rondjes uit en besmeer met eidooier. 
- 
                    
                    Week het blaadje gelatine in water. 
- 
                    
                    Snij de champignons fijn en bak in wat boter. Voeg de room toe en kruid met peper en zout. Laat kort oorkoken. 
- 
                    
                    Voeg het uitgeknepen gelatineblaadje toe aan de champignonmengeling en meng goed. Laat volledig afkoelen. 
- 
                    
                    Vorm bolletjes van de champignonmengeling. 
- 
                    
                    Leg een bolletje vulling in het midden van het bladerdeegrondje. 
- 
                    
                    Leg er nog een rondje bladerdeeg over. Duw de randjes mooi dicht en laat goed afkoelen. 
- 
                    
                    Frituur de hapjes in een friteuse op 180°C. 
- 
                    
                    Serveer op een stokje. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                