Gevulde paprika met rijst, kortgebakken groentjes en kaas

1b3e987242d9b77010c607be75605c58779c036d7305fea8bfc071003d960b7d.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de kop van de paprika’s en verwijder alle zaadjes. Kruid de paprika’s met zout en zet omgekeerd.

  2. Kook de rijst gaar in ruim kokend water.

  3. Kleur de pijnboompitten in een hete pan met een beetje olie.

  4. Voeg de zakjes minestronegroenten, de tomatenblokjes en 1 el van de tomatenpuree toe aan de pijnboompitten. Laat kort bakken.

  5. Giet de gekookte rijst erbij, meng en kruid met peper en zout.

  6. Rasp ½ van de halloumi onder de rijst. Vul de paprika’s op met de rijstmengeling.

  7. Rasp de rest van de halloumi over de paprika’s.

  8. Verwarm in de oven op 180°C.

  9. Haal uit de oven en serveer op een bedje van gemengde krulsalade.