Wrap met kortgebakken steak en pepersaus

Wrap met kortgebakken steak en pepersaus

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pepersaus: spoel de groene peperbollen onder stromend water. Pel de ui en snipper fijn.

  2. Smelt 1 el boter in een sauspannetje.

  3. Bak de ui glazig. Voeg de peperbollen toe en laat 2 min meebakken.

  4. Blus met de room en laat met het rundsbouillonblokje inkoken tot een dikke saus.

  5. Laat volledig afkoelen.

  6. Was de boontjes en verwijder de uiteindes.

  7. Kook ze 5 min beetgaar in gezouten water.

  8. Verwijder het kroontje uit de tomaten en snij in 4. Verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in blokjes. Was de veldsla en laat uitlekken.

  9. Meng de afgekoelde pepersaus met de zure room en mayonaise. Kruid met zout en wat extra zwarte peper.

  10. Snij het rundvlees in plakjes van 1 cm.

  11. Smelt 2 el boter in een bakpan. Bak de rundreepjes 30 sec aan beide zijden krokant en kruid met grofgemalen zwarte peper en zout.

  12. Leg de wraps op een bord en verwarm 1 min in de microgolf op 750 W.

  13. Beleg elke wrap in het midden met pepersaus, veldsla, tomatenblokjes, fijne boontjes en rundplakjes.

  14. Vouw dicht en serveer met extra saus.