Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en spoel ze. Rasp ze fijn. Kruid met peper en zout.
-
Verhit wat olijfolie in een Tefalpan. Zet de metalen ringen in de pan en vul met geraspte aardappelen. Druk goed aan.
-
Laat een zijde mooi goudbruin krokant bakken en draai om.
-
Laat 15 min verder garen in de oven op 180°C.
-
Pluk en spoel de salade. Zwier goed droog. Hou koel in de koelkast.
-
Kruid de lamssteaks met peper en zout.
-
Smelt de boter en voeg de teentjes look eraan toe. Bak het vlees gaar in de hete boter.
-
Serveer de lamssteak met wat salade mixte en rösti’s met de knoflookboter op het bord.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven