Röstiaardappelen met lamssteak en sla

Röstiaardappelen met lamssteak en sla

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de aardappelen en spoel ze. Rasp ze fijn. Kruid met peper en zout.

  2. Verhit wat olijfolie in een Tefalpan. Zet de metalen ringen in de pan en vul met geraspte aardappelen. Druk goed aan.

  3. Laat een zijde mooi goudbruin krokant bakken en draai om.

  4. Laat 15 min verder garen in de oven op 180°C.

  5. Pluk en spoel de salade. Zwier goed droog. Hou koel in de koelkast.

  6. Kruid de lamssteaks met peper en zout.

  7. Smelt de boter en voeg de teentjes look eraan toe. Bak het vlees gaar in de hete boter.

  8. Serveer de lamssteak met wat salade mixte en rösti’s met de knoflookboter op het bord.