Lamsfilet met korstje van olijven en gegrilde sla

Lamsfilet met korstje van olijven en gegrilde sla

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Spoel de krielaardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet af en laat uitlekken. Snij in 2.

  2. Kruid de lamsfilets aan beide zijden met peper en zout.

  3. Mix de olijven met de mosterd en meng met het paneermeel. Bestrijk de lamsfilets met een laagje van dit mengsel.

  4. Laat wat olijfolie warm worden in een pan en bak de lamsfilets rosé.

  5. Bak de aardappelhelften in een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout.

  6. Was de kropsla. Pluk de buitenste bladeren van de sla. Snij het binnenste in 2 en gril in een hete grillpan. Besprenkel met olijfolie.

  7. Snij het vlees in 3 stukken en schik op het bord. Versier met een schijfje olijf. Schik de aardappelen en sla erbij. Werk af met de peterselieolie.