Ragout van wintergroenten en peulvruchten

4Geen vlees/vis60minPrint
Ingrediƫnten
  • 2 pastinaak
  • 2 peterselie
  • 4 raapjes
  • 4 wortels
  • 1 pakje Spar bloemkool
  • 200 g spruitjes
  • 1 ui
  • 2 teentjes look
  • 400 g Boni Selection gebroken prinsessenbonen
  • 200 g Boni Selection doperwten extra fijn
  • 240 ml filet mignon
  • 1 takje tijm
  • 1 laurierblad
  • 2 el Boni Selection olijfolie
  • verse kruiden
Recept
  1. Schil de groenten (pastinaken, peterseliewortels, rapen en wortels) niet, maar spoel ze grondig en snij in grove stukken. Laat de spruitjes heel.
  2. Pel de ui en look en snij in grove stukken.
  3. Stoof de groenten, ui en look 5 min aan in olijfolie.
  4. Voeg laurier en tijm toe. Kruid met peper en zout en overgiet met bouillon.
  5. Laat 45 min, met deksel op de pan, op een zacht vuur stoven.
  6. Voeg de peulvruchten bij de ragout en laat opwarmen.
  7. Werk de ragout af met verse kruiden.
< naar recepten