Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de groenten (pastinaken, peterseliewortels, rapen en wortels) niet, maar spoel ze grondig en snij in grove stukken. Laat de spruitjes heel.
-
Pel de ui en look en snij in grove stukken.
-
Stoof de groenten, ui en look 5 min aan in olijfolie.
-
Voeg laurier en tijm toe. Kruid met peper en zout en overgiet met bouillon.
-
Laat 45 min, met deksel op de pan, op een zacht vuur stoven.
-
Voeg de peulvruchten bij de ragout en laat opwarmen.
-
Werk de ragout af met verse kruiden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven