Burrata met geroosterde wintergroenten
Gluten , Lactose , Melk en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Schil de groenten en snij ze in blokjes van 1 cm. Schep op een bakplaat, besprenkel met olijfolie en steek enkele takjes tijm ertussen. Kruid met espelettepeper, zout en gerookt paprikapoeder. Zet 20 min in de oven. Schep halverwege eens om. Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
-
Zet de oven op 250°C en bak de pinsa 5 min. Laat afkoelen. Snij ze in repen net voor het opdienen.
-
Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan tot ze licht kleuren.
-
Schep de geroosterde groenten op een bord en schik de burrata erop, rits er wat tijmnaaldjes over.
-
Bedruppel de burrata met sesamolie, bestrooi met zaadjes en serveer met pinsasoldaatjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders