Burrata met gegrilde courgette en Italiaanse kruiden

0e9445cb65784cac728cf254bfc38d3b735650dc70acf768075ea56cd10d7bc3.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pesto: mix de rucola, pijnboompitten, maïsolie en Parmezaanse kaas tot een pesto.

  2. Kruid met cayennepeper, zout en citroensap. Plaats in de koelkast tot gebruik.

  3. Halveer de zongedroogde tomaten.

  4. Snij de courgette in de lengte in plakken van ± 0,5 cm.

  5. Verhit een grillpan of verwarm een barbecue.

  6. Smeer de courgetteschijven in met olijfolie.

  7. Gril de courgetteschijven goudbruin aan beide zijden.

  8. Leg de burrata in het midden van een bord en schik de gegrilde courgette errond. Kruid met de gedroogde, Italiaanse kruiden en besprenkel met de Griekse olijfolie.

  9. Werk af met zongedroogde tomaten, enkele lepels pesto en wat verse basilicum, salie en peterselie. Kruid met zwarte peper en zout.

  10. Serveer met ciabattabrood.