Italiaans kruidenlookbrood met burrata

Italiaans kruidenlookbrood met burrata

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snipper de blaadjes van ¼ plantje verse oregano, de blaadjes van 2 takken rozemarijn en de blaadjes van ¼ plantje verse basilicum fijn. Dep de zongedroogde tomaten droog en snipper fijn. Giet de olie niet weg.

  2. Pel de look en pers fijn.

  3. Meng de gesnipperde verse kruiden met de look, het paprikapoeder, de spaghettikruiden en 80 ml olie van de zongedroogde tomaten. Kruid met cayennepeper en zout.

  4. Snij de ciabatta in schuine stukken tot 1 cm van de bodem.

  5. Verdeel de kruidenlookolie over en tussen de ciabatta.

  6. Leg het kruidenlookbrood op aluminiumfolie en leg 10 min in een gesloten barbecue van 200°C.

  7. Snij de burrata in aan de bovenkant. Kruid met cayennepeper en fleur de sel.

  8. Verdeel de rucola en overige oregano en basilicum erover.

  9. Besprenkel met olijfolie.

  10. Serveer het gebakken kruidenlookbrood en de Parmaham erbij.