Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vraag uw slager de varkenslapjes in enveloppe te snijden.
-
Snij de tomaten en mozzarella in plakjes.
-
Vul elke vleesenveloppe met 1 snee parmaham, 2 plakjes tomaat en 2 plakjes mozzarella.
-
Schik bovenop de enveloppe 2 plakjes mozzarella naast elkaar, vervolgens 2 blaadjes basilicum en dek af met 2 plakjes tomaat. Steek vast met houten prikkers. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Bestrijk een ovenschaal met olijfolie en schik er het vlees in. Plaats 35 à 40 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.
-
Snij de rest van de basilicum fijn.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Verwarm de tomaten-basilicumsaus.
-
Schik het vlees op een bord samen met de saus en de pasta. Bestrooi met verse basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven