One pot lasagne met gehakt en twee sauzen
Selder , Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij fijn. Schil de wortelen en snij in kleine blokjes. Snij de paprika in blokjes. Verhit olijfolie in een grote kookpot. Stoof ui, wortel en paprika 5 min aan.
-
Voeg het gehakt toe en bak rul. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm de oven op 175°C.
-
Roer de tomaat-mascarponesaus door het gehaktmengsel en breng zachtjes aan de kook.
-
Breek de lasagnevellen in stukken. Leg een laag in de pot, lepel er wat saus 5 kazen over. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn. Eindig met saus.
-
Laat de lasagne 25 à 30 min garen in de voorverwarmde oven met deksel tot de pasta gaar is.
-
Strooi de mozzarella erover, zet terug in de oven en gratineer.
-
Werk af met pesto en basilicumblaadjes. Serveer recht uit de pot.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders