Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en snij fijn. Schil de wortelen en snij in kleine blokjes. Snij de paprika in blokjes. Verhit olijfolie in een grote kookpot. Stoof ui, wortel en paprika 5 min aan.

  2. Voeg het gehakt toe en bak rul. Kruid met peper en zout.

  3. Verwarm de oven op 175°C.

  4. Roer de tomaat-mascarponesaus door het gehaktmengsel en breng zachtjes aan de kook.

  5. Breek de lasagnevellen in stukken. Leg een laag in de pot, lepel er wat saus 5 kazen over. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn. Eindig met saus.

  6. Laat de lasagne 25 à 30 min garen in de voorverwarmde oven met deksel tot de pasta gaar is.

  7. Strooi de mozzarella erover, zet terug in de oven en gratineer.

  8. Werk af met pesto en basilicumblaadjes. Serveer recht uit de pot.