Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maak indien gewenst de varkenslapjes iets platter met behulp van een deegrol.
-
Snij de tomaten en mozzarella in plakjes.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Leg op elk varkenslapje 1 snee parmaham, 2 plakjes tomaat en 2 plakjes mozzarella. Plooi het vlees dubbel.
-
Schik boven op het gevulde vlees nog 2 plakjes mozzarella naast elkaar, vervolgens 2 blaadjes basilicum en dek af met 2 plakjes tomaat. Steek vast met houten prikkers. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Bestrijk een ovenschaal met olijfolie en schik er het vlees in. Plaats 35 à 40 min in de voorverwarmde oven.
-
Snij de rest van de basilicum fijn.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Verwarm de tomaten-basilicumsaus.
-
Schik het vlees op een bord samen met de saus en de pasta. Bestrooi met verse basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven