Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Maak indien gewenst de varkenslapjes iets platter met behulp van een deegrol.

  2. Snij de tomaten en mozzarella in plakjes.

  3. Verwarm de oven voor op 200°C.

  4. Leg op elk varkenslapje 1 snee parmaham, 2 plakjes tomaat en 2 plakjes mozzarella. Plooi het vlees dubbel.

  5. Schik boven op het gevulde vlees nog 2 plakjes mozzarella naast elkaar, vervolgens 2 blaadjes basilicum en dek af met 2 plakjes tomaat. Steek vast met houten prikkers. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.

  6. Bestrijk een ovenschaal met olijfolie en schik er het vlees in. Plaats 35 à 40 min in de voorverwarmde oven.

  7. Snij de rest van de basilicum fijn.

  8. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Verwarm de tomaten-basilicumsaus.

  9. Schik het vlees op een bord samen met de saus en de pasta. Bestrooi met verse basilicum.