Medfouna
noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en snij fijn. Snipper de koriander fijn.
-
Snij de kipfilets in dobbelstenen.
-
Verwarm de olijfolie in een kookpot op een zacht vuur. Voeg de uien, kip en kruiden toe.
-
Laat ± 10 min garen en roer regelmatig.
-
Voeg de ghee, de fijngesnipperde koriander en het kruidentuiltje toe. Giet het glas water erbij. Kruid met zout.
-
Zet het deksel op de pot en laat zachtjes stoven tot de kip gaar is.
-
Verwijder het kruidentuiltje en laat de saus verder indikken tot de ui de consistentie van compote krijgt.
-
Stoom ondertussen de vermicelli. Meng de boter onder de gestoomde vermicelli.
-
Gril de amandelen en laat afkoelen.
-
Schik van de vermicelli op een grote schotel. Verdeel de kip met ui erover.
-
Verdeel de rest van de vermicelli erover en garneer met de amandelen, bloemsuiker en kaneelpoeder. Werk af met korianderblaadjes.