Selder en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng 3 el olijfolie met 3 el ras el hanout en wrijf de konijnenbouten ermee in. Laat 1 nacht marineren.
-
’s Anderendaags: warm de oven voor op 180°C.
-
Schil de wortelen en snij in schuine, niet te dunne stukken. Was de selder en snij in schuine stukken. Snij de courgette in brede staven. Pel de sjalotten en snij in grove stukken.
-
Haal de zeste van 1 sinaasappel en pers de 2 sinaasappelen uit tot 150 ml sap.
-
Verhit arachideolie in een bakpan en bak de konijnenbouten langs alle zijden mooi bruin. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Haal de bouten uit de pan en bak vervolgens de sjalot al roerend glazig.
-
Voeg de honing toe en laat karamelliseren.
-
Blus met de wijn en laat inkoken. Bevochtig met het sinaasappelsap en de gevogeltefond. Breng kort aan de kook. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Maak papillotten.
-
Wikkel het uiteinde van de konijnenbouten in met aluminiumfolie, zodat ze niet door de papillot kunnen prikken.
-
Leg in elke papillot een konijnenbout met daarop de groenten. Overgiet met de saus. Werk af met de pruimen, kikkererwten en zeste van sinaasappelen.
-
Vouw de papillotten goed dicht en plaats gedurende 30 à 45 min in de voorverwarmde oven.
-
Werk af met enkele blaadjes koriander en serveer met brood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven