Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snipper fijn. Schil de wortelen en snij in blokjes.
-
Bak de ui en wortel aan in 2 el arachideolie in een grote pan.
-
Voeg de currykruiden, het komijnpoeder en het korianderpoeder toe en bak kort mee. Kruid met peper en zout.
-
Meng de yoghurt en 1 dl water onder de gebakken kruiden, ui en wortel.
-
Voeg de chilipepers, de look en het citroengras bij de saus.
-
Verdeel de kippenbouten over de saus. Zet het deksel op de pan en laat op een zacht vuur garen tot de kip gaar is.
-
Meng, als de kip gaar is, de linzen onder de saus.
-
Week de rozijnen 10 min in water met de kaneelstok.
-
Kook de rijst gaar zoals op de verpakking vermeld.
-
Meng de uitgelekte rozijnen en kaneelstok onder de gare rijst.
-
Snij de komkommer in schijfjes, overgiet met azijn en bestrooi met suiker. Kruid met peper en zout.
-
Serveer de kip curry met linzen met de rijst en frisse komkommer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven