XL-pizza met vier verschillende smaken

Allergenen

Vis en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 210°C.

  2. Leg de XL-pizzabodem open op een bakplaat en verdeel (in gedachten) in 4 gelijke rechthoeken.

  3. Besmeer de 2 diagonale rechthoeken met mascarpone en de 2 andere diagonale rechthoeken met tomatenpassata.

  4. Verdeel je toppings over de 4 verschillende delen en zorg dat je telkens mooi in de rechthoek blijft. De 4 delen: - pizza bianca met witlof, ham, kaas en aardappel - pizza met tomaat, pepperoni en zuiderse groentjes (paprika, aubergine en olijven) - pizza bianca met 4 kazen (mozzarella, blauwschimmelkaas, gruyère en emmentaler) en walnoten - pizza met tomaat napolitana (ansjovis, kappertjes, gedroogde oregano en mozzarella)

  5. Bestrooi de volledige pizza rijkelijk met gemalen emmentalerkaas.

  6. Bak 15 min in de voorverwarmde oven.