Vierkazenpizza met Filet d’Ardenne

1Vlees30minPrint
Ingrediënten
  • 1 Spar pizzadeeg
  • ½ teentje look
  • 1 ui
  • 120 ml passata
  • 50 g gorgonzola
  • ½ bol Spar mozzarella
  • 25 g Parmezaanse kaas
  • 25 g geraspte cheddar
  • 50 g Marcassou Filet d’Ardenne
  • 10 g Spar rucola
  • ½ el Italiaanse kruiden
Recept
  1. Pel de ui en snij in halve ringen.
  2. Pel de look en pers fijn.
  3. Roer de look en Italiaanse kruiden onder de passata. Kruid met zwarte peper en zout.
  4. Warm de oven voor op 250°C.
  5. Rol het pizzadeeg open en beleg tot 1 cm van de rand met een dun laagje passata.
  6. Strooi er Parmezaanse kaas en geraspte cheddar over.
  7. Verdeel de gorgonzola erover.
  8. Snij de bol mozzarella in schijfjes. Beleg de pizza ermee.
  9. Bak de pizza 8 à 12 min krokant in de voorverwarmde oven.
  10. Haal uit de oven en beleg met Filet d’Ardenne en rucola.
  11. Serveer warm.
< naar recepten