Kaasstengels met vier kazen

Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ingrediënten: 40.0 g cheddar 40.0 g pecorino
Maal of rasp de cheddar en pecorino fijn.
-
Ingrediënten: 1.0 vellen Spar bladerdeeg
Leg de helft van de aantal bladerdegen open en besmeer volledig met de kruidenkaas.
-
Ingrediënten: 2.0 sneetjes jonge kaas 100.0 g kruidenkaas met bieslook
Ontkorst de sneden jonge kaas en leg naast elkaar op de kruidenkaas.
-
Ingrediënten: 1.0 vellen Spar bladerdeeg
Bedek met een tweede vel bladerdeeg.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij met een pizzasnijder het bladerdeeg in stroken van 4 cm breed.
-
Draai de stroken volledig op tot twisters.
-
Leg ze op een ovenplaat met bakpapier.
-
Ingrediënten: 1.0 eidooiers
Roer het eigeel los met enkele druppels water.
-
Smeer hier de twisters mee in.
-
Bestrooi met de gemalen cheddar en pecorino.
-
Bak 15 à 20 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven