Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breek het ei en doe de dooier in een schaaltje. Voeg een scheutje lauw water toe en klop het eigeel los.
-
Leg de 2 vellen bladerdeeg op elkaar. Behoud enkel het bakpapier onder het onderste vel bladerdeeg.
-
Bestrijk het vel bladerdeeg met eigeel. Strooi de Provençaalse kruiden en Parmezaanse kaas op het eigeel.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij het bladerdeeg in linten van ongeveer 1,5 tot 2 cm breed. Leg de stukjes bladerdeeg op een ovenplaat op het bakpapier.
-
Bak de stengels gedurende 15 minuten goudbruin en krokant in de hete oven van 200°C.
-
Serveer warm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven