noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de amandelen fijn.
-
Spoel de peterselie, zwier droog en hak fijn. Hak de ontpitte olijven fijn.
-
Pel de ui. Snij de ui en venkel in grove overlangse stukken.
-
Stoof deze aan in hete olijfolie en laat kleuren. Laat de venkel zachtjes verder garen. Voeg af en toe een beetje water bij. De venkel moet je als het ware met een vork kunnen snijden. Kruid met peper en zout.
-
Schil, kook en pureer de aardappelen. Werk af met peper, zout, zwarte olijvenstukjes en een weinig olijfolie.
-
Kruid de lamskroontjes met peper en zout. Schroei aan in hete olijfolie. Laat verder garen op een zacht vuur tot de gewenste gaartijd. Werk af met de peterselie en amandelen.
-
Snij het lamskroontje in gelijke stukken en serveer met de puree en venkel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven