Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de dressingingrediënten goed door elkaar.
-
Laat de rozijntjes wellen in appelsap.
-
Schep de rodekool in een vergiet en laat uitlekken.
-
Schil de peer, verwijder het klokhuis en snij in kleine stukjes.
-
Doe de rodekool in een kom en schep de zilveruitjes, gewelde rozijntjes, peerstukjes en kaneelpoeder erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
-
Serveer de salade en de appelmoesdressing apart naast een biefstuk en gekookte aardappeltjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven