Rodekoolsalade met appel en sesamzaadjes
Allergenen
sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de rodekool in stukken. Snij ze verder fijn met een snijmachine of een mandoline. Reinig de lenteuitjes en snipper fijn.
-
Rooster de sesamzaadjes in een droge pan tot ze lichtbruin zijn. Schep ze op een bord en laat ze afkoelen.
-
Maak van de olijfolie en rode wijnazijn een vinaigrette. Kruid met peper en zout.
-
Meng de rodekool met de lenteuitjes in een kom en schep de vinaigrette eronder.
-
Schil de appel en snij in balkjes. Versier het bord met de appelbalkjes en de sesamzaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders