Allergenen
Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop een dressing van de olie, mosterd en suiker. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Spoel de zuurkool onder koud stromend water en laat uitlekken.
-
Snij de appel met schil in kleine blokjes en schep samen met de dressing door de zuurkool.
-
Hak de noten grof en schep samen met de rozijnen door de salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven