Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de aubergine en courgette in dobbelsteentjes. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Stoof de uisnippers en paprikastukjes aan in olijfolie. Voeg aubergine, courgette, look, tomatenstukjes en kruiden toe. Laat op een zacht vuurtje garen.
-
Breng de ratatouille op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Bak de nuggets aan beide zijden goudbruin in olijfolie.
-
Schep de verse basilicum door de ratatouille en serveer.
-
Lekker met Ebly!
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven